Valbo Alltjänst AB

Gävleborgs län

Information

Valbo Alltjänst AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Valbo Alltjänst AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Valbo Alltjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Valbo Alltjänst AB har haft sedan 2001-03-16. Valbo Alltjänst AB har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Valbo Alltjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lundv. 6 B, 818 31, Valbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-109898.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Valbo Alltjänst AB Privat, ej börsnoterat.

Valbo Alltjänst AB har idag 556598-8192 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Valbo Alltjänst AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av arbetskraft, transport- och flyttverksamhet, magasinering, förvaltning och ägande av fastigheter, köp och försäljning av aktier, båtuthyrning och företagsevent samt därmed förenlig verksamhet.

I Valbo Alltjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thelander, Roger Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl Thelander, Agneta Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .