BS Förvaltning i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva exploatering av fastigheter mark och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BS Förvaltning i Gävle AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är BS Förvaltning i Gävle AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2000-10-16 så skapades BS Förvaltning i Gävle AB och företaget är har F-skattsedel BS Förvaltning i Gävle AB har haft det sedan 2000-11-06.

BS Förvaltning i Gävle AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556598-4282 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är BS Förvaltning i Gävle AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med BS Förvaltning i Gävle AB så går det att nå dem via telefon på 026-195252 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Runald, Jan Anders -Westin, Klas Göran i förening med -Runald, Hans Olov Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom BS Förvaltning i Gävle AB är Runald, Hans Olov som är född 1955 och har titeln VD, Runald, Hans Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Runald, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Klas Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Noreng Andersson, Barbro Gunilla som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln RevisorOlof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .