Henkas Persontransporter AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Henkas Persontransporter AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Henkas Persontransporter AB är ett av dem. Statusen för Henkas Persontransporter AB är att Bolaget är aktivt.

Henkas Persontransporter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Henkas Persontransporter AB ska trivas.

Henkas Persontransporter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva persontransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henkas Persontransporter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Henkas Persontransporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Henkas Persontransporter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1306248.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Henkas Persontransporter AB är Ögren, Johan Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Fritz Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Henkas Persontransporter AB har 556594-0243 som sitt organisationsnummer.