Gefle Festvåning AB

Gävleborgs län

Information

Gefle Festvåning AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Gefle Festvåning AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gefle Festvåning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Gefle Festvåning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gefle Festvåning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 28, 803 11, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-129060.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gefle Festvåning AB Privat, ej börsnoterat.

Gefle Festvåning AB har idag 556593-4253 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Gefle Festvåning AB

Bolaget skall bedriva restaurang- och barverksamhet, arrangemang av fester och liknande tillställningar, konsultation inom marknadsföring, ävensom idka härmed förenlig verksamhet.

I Gefle Festvåning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Peter som är född 1976 och har titeln VD, Persson, Per Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, T Hultin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .