Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-04-25 så har Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkog. 11, 803 20, Gävle. Vi ni istället prata med Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag så kan ni göra det på 026-126211.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Pia Marianne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Robert Christian som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Church Street Saloon Country & Western Aktiebolag har 556590-2466 som sitt organisationsnummer.