City frisörerna Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva frisörsalong.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för City frisörerna Gävle AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är City frisörerna Gävle AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2000-02-23 så skapades City frisörerna Gävle AB och företaget är har F-skattsedel City frisörerna Gävle AB har haft det sedan 2000-02-29.

City frisörerna Gävle AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-29

556585-6076 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är City frisörerna Gävle AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med City frisörerna Gävle AB så går det att nå dem via telefon på 026-131616 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom City frisörerna Gävle AB är Persson, Yvonne Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .