BIS Industriteknik AB

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter BIS Industriteknik AB. Det finns flera verksamheter som liknar BIS Industriteknik AB i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BIS Industriteknik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-02-01 så har BIS Industriteknik AB varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BIS Industriteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med BIS Industriteknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Utmarksv. 21, 802 91, Gävle. Vi ni istället prata med BIS Industriteknik AB så kan ni göra det på 026-125100.

Bolaget skall utföra mekaniska och el-tekniska konsult-, service-, och tekniktjänster åt industrin samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hedkvist, Carl Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Hedkvist, Carl Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wortmann, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dalbom, Axel Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln Revisor, Adolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

BIS Industriteknik AB har 556584-5947 som sitt organisationsnummer.