JOBmeal Sätrahöjden AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och servering av drycker, mellanmål och måltider manuellt eller genom automater på arbetsplatser och i annan publik miljö samt bedriva färsäljning och uthyrning av automater samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JOBmeal Sätrahöjden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är JOBmeal Sätrahöjden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2000-03-01 så skapades JOBmeal Sätrahöjden AB och bolaget är har F-skattsedel JOBmeal Sätrahöjden AB har haft det sedan 2002-04-16.

JOBmeal Sätrahöjden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-16

556583-6771 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är JOBmeal Sätrahöjden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med JOBmeal Sätrahöjden AB så går det att nå dem via telefon på 026-647474 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Jonas Bertil Ingemar Firman tecknas i förening av -Ahlborg, Jonas Olof -Helling, Katarina Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom JOBmeal Sätrahöjden AB är Andersson, Jonas Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Jonas Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlborg, Jonas Olof som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Helling, Katarina Margareta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.