Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB

Gävleborgs län

Information

Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB är ett företag som finns i Gävle. I Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Lars Peter som är född 1965 och har titeln VD, Lundqvist, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Lars Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Ann Carola som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB på telefon 026-184186.

Bolaget skall transportera pall och styckegods, omhänderta och förstöra dokument, bedriva byggnads- och underhållsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Älvkarleby Renovering & Tillbyggnad AB har 556583-3851 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.