CADCAM-IT i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

CADCAM-IT i Gävle AB är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som CADCAM-IT i Gävle AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CADCAM-IT i Gävle AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-29.

CADCAM-IT i Gävle AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-02-20. Men sedan 2000-01-27 så har CADCAM-IT i Gävle AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 11, 806 45, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CADCAM-IT i Gävle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-660010.

Gävle arbetar för att bolag som CADCAM-IT i Gävle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CADCAM-IT i Gävle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom, bedriva rådgivning och utbildning inom områdena informations- teknologi och data, utveckla och försälja dataprogram och datorer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CADCAM-IT i Gävle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CADCAM-IT i Gävle AB och det är följande personer, Olsson, Rolf Micael som är född 1967 och har titeln VD, Olsson, Rolf Micael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bartholf, Karl Axel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Bo Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Kent Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Röstberg, Ole Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot.Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CADCAM-IT i Gävle AB är 556567-0550.