LANDCON Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

LANDCON Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där LANDCON Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. LANDCON Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LANDCON Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. LANDCON Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LANDCON Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Yrvädersg. 7, 802 75, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-146086.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är LANDCON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LANDCON Aktiebolag har idag 556565-7219 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för LANDCON Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet primärt inom områden med inriktning på naturresurser, miljö, infrastruktur, mark och fastighetsfrågor och därmed förenlig affärsverksamhet.

I LANDCON Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckström, Sven Lennart som är född 1942 och har titeln VD, Bäckström, Sven Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Lilian Ing-Britt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .