Northern Medical Equipment in Scandinavia AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Northern Medical Equipment in Scandinavia AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Northern Medical Equipment in Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Northern Medical Equipment in Scandinavia AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556557-4216.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-622127 alternativt besöka eller skicka post till Northern Medical Equipment in Scandinavia AB på följande adress S. Kungsg. 13, 802 51, Gävle.

Northern Medical Equipment in Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Northern Medical Equipment in Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersen, Maria Jeanette Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av skor och fotvårdsprodukter, samt erbjuda fot- och skönhetsbehandlingar, bedriva försäljning av fotvårdsprodukter via internet. Import och export av fot- och skönhetsprodukter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.