Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556555-7146.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-510840 alternativt besöka eller skicka post till Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB på följande adress St. Esplanadg. 9, 803 11, Gävle.

Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Jan Eriksson i Gävle Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Cathrine som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsskötar- arbeten, fastighets- och lokalförmedling samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.