Företagarskolan i Gävleborg AB

Gävleborgs län

Information

Företagarskolan i Gävleborg AB är en verksamhet som finns i Gävle. I Företagarskolan i Gävleborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alenius, Nils Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Alenius, Gudrun Ann-Mari som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Företagarskolan i Gävleborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Företagarskolan i Gävleborg AB på telefon 026-510535.

Bolaget skall bedriva företagarutbildning och internationell utbildning i ekonomi och företagande och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Företagarskolan i Gävleborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Företagarskolan i Gävleborg AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Företagarskolan i Gävleborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Företagarskolan i Gävleborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Företagarskolan i Gävleborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Företagarskolan i Gävleborg AB har 556550-3371 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.