Telecomservice Håkan Persson AB

Gävleborgs län

Information

556550-0658 är organisationsnummer för verksamheten Telecomservice Håkan Persson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telecomservice Håkan Persson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Telecomservice Håkan Persson AB finns i.

Telecomservice Håkan Persson AB har varit registrerat sedan 1997-12-10 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telecomservice Håkan Persson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Telecomservice Håkan Persson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Telecomservice Håkan Persson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Telecomservice Håkan Persson AB så kan ni göra det på telefon genom 026-188015 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 3, 802 91, Gävle

Bolaget skall bedriva reparation och försäljning av tele- kommunikationsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Telecomservice Håkan Persson AB och det är Persson, Lars Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Birgitta Helén som är född 1958 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, ABT Revision AB som är född och har titeln Revisor,