S. Lindfors Transporter AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra landsvägstransporter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S. Lindfors Transporter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är S. Lindfors Transporter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1997-11-27 så skapades S. Lindfors Transporter AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556549-4118 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är S. Lindfors Transporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med S. Lindfors Transporter AB så går det att nå dem via telefon på 060-80656 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Lindfors, Sten Karl Gunnar -Norberg, Ann-Kathrine

Följande personer är på något sätt aktiva inom S. Lindfors Transporter AB är Lindfors, Sten Karl Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Ann-Kathrine som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindström, Lars Johan som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .