Alf Sundin Byggservice AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Alf Sundin Byggservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Alf Sundin Byggservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Alf Sundin Byggservice AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-6502.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6725420 alternativt besöka eller skicka post till Alf Sundin Byggservice AB på följande adress BOX 4006, 0 , Gävle.

Alf Sundin Byggservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Alf Sundin Byggservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Kerstin Anita Charlotta som är född 1956 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att inom byggsektorn utföra tjänster avseende bostäder, hyres- och industrifastigheter samt att idka därmed förenlig verksamhet.