Johnny Hillgren AB

Gävleborgs län

Information

Johnny Hillgren AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Johnny Hillgren AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johnny Hillgren AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Johnny Hillgren AB har haft sedan 1998-01-01. Johnny Hillgren AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Johnny Hillgren AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stentorpsv. 11, 818 42, Forsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5371564.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Johnny Hillgren AB Privat, ej börsnoterat.

Johnny Hillgren AB har idag 556547-4490 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johnny Hillgren AB

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet, hälso- och sjukvård samt konsultverksamhet inom dessa områden. Bolaget skall tillhandahålla tjänster avseende dataprogrammering, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Johnny Hillgren AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hillgren, Bo Johnny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Haaland Hillgren, Jorunn som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .