Cervera i Valbo AB

Gävleborgs län

Information

Cervera i Valbo AB är ett av många verksamheter som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Cervera i Valbo AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cervera i Valbo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Cervera i Valbo AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1997-09-05. Men sedan 1997-01-01 så har Cervera i Valbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cervera i Valbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-132424.

Gävle arbetar för att verksamheter som Cervera i Valbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cervera i Valbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva butiksrörelse inom glas, porslin och presentartiklar.

Firmatecknare för Cervera i Valbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cervera i Valbo AB och det är följande personer, Lindberg, Kjell Uno som är född 1950 och har titeln VD, Lindberg, Elsie Berit Margareta som är född 1948 och har titeln Vice VD, Lindberg, Kjell Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Elsie Berit Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anne Charlotte som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Marie Susanne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot.Lindberg, Pär Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carl Olof Ronny som är född 1971 och har titeln Suppleant, Harbom, Leif Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant.Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Cervera i Valbo AB är 556545-0961.