REX Revision AB

Gävleborgs län

Information

REX Revision AB är en verksamhet som finns i Gävle. I REX Revision AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Christoffersson, Sven Ola som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med REX Revision AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå REX Revision AB på telefon 026-519400.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är REX Revision AB av bolagstypen Aktiebolag.

REX Revision AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

REX Revision AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och REX Revision AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för REX Revision AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Christoffersson, Sven Ola

REX Revision AB har 556540-3804 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.