Gästrike-Hälsinge Turist AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva restaurang- och turistverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, anförskaffa och försälja råvaror och förnödenheter till restaurang- och turistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gästrike-Hälsinge Turist AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Gästrike-Hälsinge Turist AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1997-02-17 så skapades Gästrike-Hälsinge Turist AB och verksamheten är har F-skattsedel Gästrike-Hälsinge Turist AB har haft det sedan 1997-01-01.

Gästrike-Hälsinge Turist AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-2636 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gävle.

Just nu är Gästrike-Hälsinge Turist AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gästrike-Hälsinge Turist AB så går det att nå dem via telefon på 0297-32000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gästrike-Hälsinge Turist AB är Persson, Yngve Sigvard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hartwig, Claus Uwe som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Lars Johan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hartwig, Claus Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.