Centera AB

Gävleborgs län

Information

556532-4158 är organisationsnummer för bolaget Centera AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centera AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Centera AB finns i.

Centera AB har varit registrerat sedan 1996-08-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centera AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Centera AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centera AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Centera AB så kan ni göra det på telefon genom 026-184910 eller genom brev på följande adress:
Krickv. 18, 803 09, Gävle

Bolaget skall bedriva tillverkning och försälja AV-utrustning, skrivtavlor och skyltar. Utbildning, utredning och utvecklingsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centera AB och det är Flodström, Kurt Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodström Enquist, Hjördis M C som är född 1948 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor