Quantum Boats Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Quantum Boats Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Quantum Boats Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Quantum Boats Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556531-9877.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5115255 alternativt besöka eller skicka post till Quantum Boats Aktiebolag på följande adress JÄGARGATAN 13, 802 64, Gävle.

Quantum Boats Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Quantum Boats Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Blyckertz, Kent Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, reparationer och uthyrning av glasfiberprodukter, försäljning och montering av båtar, motorer och tillbehör samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.