Helcam Holding AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Helcam Holding AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Helcam Holding AB är ett av dem. Statusen för Helcam Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Helcam Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-26. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Helcam Holding AB ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med textilvaror, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helcam Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Helcam Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Helcam Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Helcam Holding AB är Johansson, Kjell Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundkvist, Stefan Folke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunilla Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Helcam Holding AB har 556523-4134 som sitt organisationsnummer.