Gävlefisk AB

Gävleborgs län

Information

Gävlefisk AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Gävlefisk AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gävlefisk AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gävlefisk AB har haft sedan 2006-03-16. Gävlefisk AB har funnits sedan och 2001-02-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gävlefisk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalv. 6, 803 09, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-515920.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gävlefisk AB Privat, ej börsnoterat.

Gävlefisk AB har idag 556520-2016 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Per Olov -Martin, Heidi Marica Susanne -Östman, Kjell Lennart -Åström, Lars Torbjörn är den som för stunden ansvarar för Gävlefisk AB

Bolaget skall förädla, marknadsföra och försälja fiskprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gävlefisk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åström, Lars Torbjörn som är född 1959 och har titeln Extern VD, Östman, Kjell Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Olov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Martin, Heidi Marica Susanne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.