Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-12-14 så har Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vallgångsv. 9, 802 70, Gävle. Vi ni istället prata med Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag så kan ni göra det på 026-615101.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisation, underhåll, teknik och projektering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jensen, Anders Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen Hag, Gunilla Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Godkänd revisor Tommy Persson som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Jensen Hag, Gunilla Margareta -Jensen, Anders Vilhelm .

Anders Wilhelm Jensen Aktiebolag har 556501-0708 som sitt organisationsnummer.