Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus)

Gävleborgs län

Information

556496-7312 är organisationsnummer för bolaget Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) finns i.

Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) har varit registrerat sedan 1994-10-19 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) så kan ni göra det på telefon genom 026-127175 eller genom brev på följande adress:
Ingenjörsg. 5, 802 93, Gävle

Bolaget ska bedriva försäljning av leksaker och andra barn- och babyartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Magasinet i Hemlingby AB (Barnens Hus) och det är Carlsson, Mats-Olof Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Kenth Benny som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Urban som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,