Call-Up Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

556492-6698 är organisationsnummer för verksamheten Call-Up Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Call-Up Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Call-Up Förvaltning AB finns i.

Call-Up Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1994-08-31 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Call-Up Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Call-Up Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Call-Up Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Call-Up Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 026-2220000 eller genom brev på följande adress:
N. Slottsg. 8, 803 20, Gävle

Bolaget ska såsom moderbolag leda och administrera förvaltning av koncernföretag och bedriva försäljning av telemarketing samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Call-Up Förvaltning AB och det är Lindberg, Robert Nils Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, John Erik Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna Malin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,