Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-687800.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB Privat, ej börsnoterat.

Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB har idag 556492-4313 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med livsmedel såsom pizzeria och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

I Samaan Tawaifi Restaurang i Gävle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öberg, Cristen Thomas Ingemar som är född 1949 och har titeln Likvidator, .