Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556481-4167.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-651060 alternativt besöka eller skicka post till Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag på följande adress Elektrikerg. 8, 802 91, Gävle.

Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-04-16.

I Cisternförvaring i Gävle Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Johny Valter som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av petroleumprodukter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.