Ebaldis Invest Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även förvalta aktier och värdepapper för annans räkning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ebaldis Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Ebaldis Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1993-07-05 så skapades Ebaldis Invest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ebaldis Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ebaldis Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556470-2230 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Ebaldis Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ebaldis Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-99730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ebaldis Invest Aktiebolag är Lundbäck, Anders Rune som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Karin Annika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .