I-Sport i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I-Sport i Gävle Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där I-Sport i Gävle Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. I-Sport i Gävle Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket I-Sport i Gävle Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. I-Sport i Gävle Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till I-Sport i Gävle Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 21, 803 20, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-545350.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är I-Sport i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

I-Sport i Gävle Aktiebolag har idag 556467-9040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergström, Curt Ingemar -Bergström, Lars Herman Eigon är den som för stunden ansvarar för I-Sport i Gävle Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

I I-Sport i Gävle Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Curt Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Curt Niklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars Herman Eigon som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .