Audio Video i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka detaljhandel med radio. TV, fotoartiklar, klockor och dataprodukter såväl hård- som mjukvaror, samt utföra och tillhandahålla service i anslutning därtill ävensom idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Audio Video i Gävle AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Audio Video i Gävle AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1993-04-08 så skapades Audio Video i Gävle AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556465-8960 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Audio Video i Gävle AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Audio Video i Gävle AB så går det att nå dem via telefon på 0480-58454 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Audio Video i Gävle AB är Hellman, Olov Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Johan Ivar Bernhard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlstedt, Ann-Sofie Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor, .