Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förmedla fastigheter och i samband därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag är Larsson, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Lars-Erik Larsson Fastighetskonsult i Gävle Aktiebolag har 556465-5461 som sitt organisationsnummer.