Caravan & Marine i Valbo AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Caravan & Marine i Valbo AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Caravan & Marine i Valbo AB är ett av dem. Statusen för Caravan & Marine i Valbo AB är att Bolaget är aktivt.

Caravan & Marine i Valbo AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-19. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Caravan & Marine i Valbo AB ska trivas.

Caravan & Marine i Valbo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med husvagnar, båtar, bilar samt tillbehör och service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Caravan & Marine i Valbo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Caravan & Marine i Valbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Caravan & Marine i Valbo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-133040.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Caravan & Marine i Valbo AB är Lewrén, Jan Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Lewrén, Jan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöv, Anders Birger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rosine Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Caravan & Marine i Valbo AB har 556464-7948 som sitt organisationsnummer.