Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv- och anläggningsbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6738181.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag är Persson, Per Konny som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Margit Maria som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Conny Perssons Entreprenad Aktiebolag har 556461-4021 som sitt organisationsnummer.