BILAN 8 AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och BILAN 8 AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och BILAN 8 AB är ett av dem. Statusen för BILAN 8 AB är att Bolaget är aktivt.

BILAN 8 AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-26. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som BILAN 8 AB ska trivas.

BILAN 8 AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att köpa och sälja, äga och förvalta fast och lös egendom, utöva konsultverksamhet inom fastighetsbranchen samt bedriva handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BILAN 8 AB inte är momsregistrerat.

Idag är BILAN 8 AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med BILAN 8 AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6224675.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brodin, Kurt Agne -Brodin, Mats Agne -Brodin, Siv Birgitta.

De som är på något sätt har med BILAN 8 AB är Brodin, Mats Agne som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Brodin, Kurt Agne som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Siv Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

BILAN 8 AB har 556450-4594 som sitt organisationsnummer.