SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-12. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag ska trivas.

SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer, försäljning och import av kläder, samt fiske och båtcharter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-98154.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag är Lindberg, Mats Rickard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Karin Annika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

SPIREA Konsult och försäljnings Aktiebolag har 556446-2157 som sitt organisationsnummer.