Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1991-12-18 så har Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundbyv. 4, 818 92, Valbo. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager så kan ni göra det på 026-130731.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av nya och begagnade varor innefattande företrädesvis presentartiklar, konfektion, husgeråd, verktyg och livsmedel samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eisler-Lundin, Stefan Mario som är född 1957 och har titeln VD, Eisler-Lundin, Stefan Mario som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bertil Tommy som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Stefan Lundin Säljlager har 556438-9715 som sitt organisationsnummer.