Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex)

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex) är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556436-8768.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-128000 alternativt besöka eller skicka post till Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex) på följande adress Lötängsg. 1 B, 803 01, Gävle.

Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Rolf Wickenberg Sanerings Aktiebolag (Anticimex) så sitter följande personer i styrelsen: , , Welin-Berger, Guy Henrik Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förmedla försäkringar från Anticimex Husbocksförsäkrings Aktiebolag, utföra saneringsarbeten gällande byggnadsmiljö, utföra skadedjursbekämpning inom privat och offentlig sektor, utbilda personal i livsmedelshygien samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.