Fastighets AB Stenberghus

Gävleborgs län

Information

556431-6841 är organisationsnummer för företaget Fastighets AB Stenberghus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets AB Stenberghus är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Fastighets AB Stenberghus finns i.

Fastighets AB Stenberghus har varit registrerat sedan 1991-10-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets AB Stenberghus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fastighets AB Stenberghus är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets AB Stenberghus är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Stenberghus så kan ni göra det på telefon genom 010-953366 eller genom brev på följande adress:
Snäppv. 3, 803 09, Gävle

Bolaget ska bedriva uthyrning och förvaltning av fastigheter och lokaler, förvaltning av värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets AB Stenberghus och det är Stenberg, Per Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Anders Uno som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,