Aktiebolag Ovarium

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag Ovarium är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolag Ovarium finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolag Ovarium som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-05-24. Men sedan 2008-06-19 så har Aktiebolag Ovarium varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolag Ovarium så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-0446544.

Gävle arbetar för att bolag som Aktiebolag Ovarium ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolag Ovarium. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom ekonomi, reklam och marknadsföring, industri och handel, fastighetsförvaltning och service. Byggverksamhet, idka handel med värdepapper och imma- teriella rättigheter, grus-, bergs- och gruvprodukter. Budbils- transporter, transport av styckegods, taxi- och transportverksamhet, förvaringsverksamhet av gods, uthyrning av arbetskraft, läkartjänst, forskning, utveckling och i anslutning därtill ut- provning, försäljning och uthyrning av utrustningar för friluftsliv, uppfödning av häster och hundar samt trav- och ridsportverksamhet samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolag Ovarium är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolag Ovarium och det är följande personer, Persson, Sven-Olov Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Per Erik Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolag Ovarium är 556425-7235.