Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Valbov. 314, 818 32, Valbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-131303.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag har idag 556418-4264 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Privat Tandvård i Valbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Höglund, Karin Margareta Ulla som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Nils Hugo som är född 1945 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .