Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hackstensv. 10, 802 57, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-127270.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag har idag 556414-5711 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnads- och reparationsverksamhet samt handel med fastigheter och byggnadsmaterial därmed förenlig verksamhet.

I Nisses Bygg & Reparation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åslaug Mavita som är född 1965 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .