New Valley AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fastigheter och företag, bedriva entreprenad-, konsult- och agenturverksamhet inom bygg- och fastighetssektorn samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för New Valley AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är New Valley AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1990-07-05 så skapades New Valley AB och bolaget är har F-skattsedel New Valley AB har haft det sedan 1994-01-01.

New Valley AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556394-9402 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är New Valley AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med New Valley AB så går det att nå dem via telefon på 0297-22880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom New Valley AB är Jonsson, Göran Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ann-Kristin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .