Vidkon i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

556391-0966 är organisationsnummer för företaget Vidkon i Gävle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vidkon i Gävle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Vidkon i Gävle AB finns i.

Vidkon i Gävle AB har varit registrerat sedan 1990-04-24 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vidkon i Gävle AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Vidkon i Gävle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vidkon i Gävle AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vidkon i Gävle AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9229390 eller genom brev på följande adress:
N. Kungsg. 7 A, 803 20, Gävle

Bolaget skall tillhandahålla redovisnings-och administrativa tjänster samt konsult-och utbildningsverksamhet inom ekonomiområdet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom samt bedriva handel med lös egendom, företrädesvis värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vidkon i Gävle AB och det är Jonneryd, Lars Birger som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Edin, Cathrine Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,