Åbrovägens Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Åbrovägens Åkeri AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Åbrovägens Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Åbrovägens Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Åbrovägens Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-13. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som Åbrovägens Åkeri AB ska trivas.

Åbrovägens Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åbrovägens Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Åbrovägens Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Åbrovägens Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0291-44111.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ålander, Jan Erik.

De som är på något sätt har med Åbrovägens Åkeri AB är Ålander, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Bo Sören som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Marie Viktoria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, GREAB Gävle Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Åbrovägens Åkeri AB har 556386-8347 som sitt organisationsnummer.