Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1989-12-20 så har Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klasbärsv. 44, 806 36, Gävle. Vi ni istället prata med Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på 026-122200.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mekanisk konstruktion, teknisk dokumentation och projektledning samt bedriva utveckling och tillverkning av mekaniska konstruktioner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Ulf Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Carlsson & Östberg Consulting Aktiebolag har 556380-9028 som sitt organisationsnummer.