TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-10-09 så har TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat. Idag är TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Slottsträdgårdsg. 9 B, 802 66, Gävle. Vi ni istället prata med TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av konst, antikviteter, värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tranberg, Birgit Linnéa som är född 1940 och har titeln VD, Tranberg, Birgit Linnéa som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tranberg, Bo Henry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Krsticevic Tranberg, Birgit Catrin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tranberg, Bo Thomas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

TRANETTEN Förvaltnings Aktiebolag har 556370-7826 som sitt organisationsnummer.