King Strike Pin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556368-3639 är organisationsnummer för bolaget King Strike Pin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som King Strike Pin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som King Strike Pin Aktiebolag finns i.

King Strike Pin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-05 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för King Strike Pin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

King Strike Pin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för King Strike Pin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med King Strike Pin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-164030 eller genom brev på följande adress:
Vinbärsv. 63 B, 806 37, Gävle

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, bowling-hall, taxi-personbefordran samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med King Strike Pin Aktiebolag och det är Gebara, Marja-Liisa som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Olov som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,